Politica de retur

Politica de retur

Ultima actualizare: 1 August 2022

I. SCHIMB PRODUS PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR FIZICE ALLU

Poți schimba pe loc produsul achiziționat cu un nou articol - cu condiția că magazinul să dispună de stoc cu orice alt produs, în termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a se putea realiza schimbul în magazinele fizice ALLU, este OBLIGATORIU să prezinți factura pe care ai primit-o în colet/mail, iar valoarea produsului ales să fie cel puțin egală cu cea a produsului returnat.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la numărul Relații clienți – 0771787075 de luni până vineri în intervalul orar 09.00 - 17.00.

II. RETUR GRATUIT ONLINE
Poți returna produsul în termen de 30 de zile calendaristice.

1. Intră în Contul tău și accesează secțiunea de Retur. Aici vei avea afișate toate comenzile pe care le-ai plasat și care pot fi returnate conform condițiilor de retur. Selectează comanda, apoi produsele, cantitatea și motivul returului.
2. Adaugă adresa de la care dorești să ridicăm coletul. Poți selecta una dintre adresele către care ți-am mai făcut livrări sau poți adăuga o adresă nouă.
3. Selectează metoda de restituire.
• În cazul în care comanda pe care o returnezi a fost achitată printr-un card de cumpărături, card de credit sau card de debit, suma va fi returnată în contul asociat acestuia în maximum 5 zile de la recepționarea coletului în depozitul nostru.
• Dacă ai plătit ramburs, vei primi banii în contul bancar notat în formularul de retur, în maximum 10 zile lucrătoare de la recepționarea coletului în depozitul nostru. Te rugăm să te asiguri că informațiile trecute sunt cele corecte iar contul oferit este unul de RON. Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care informațiile pe care le furnizezi sunt eronate.

4. Odată ce solicitarea de retur este înregistrată, vei primi un email cu cererea de retur.
5. Solicitarea de retur urmează să fie verificată de unul din operatorii noștri, urmând ca apoi să trimită către tine un curier Fan Courier pentru a ridica gratuit coletul retur. Vă rugăm să nu trimiteți coletele cu alte companii de curierat cu plata la destinație.
Este OBLIGATORIU ca factura fiscală/o copie a facturii fiscale să fie prezentă în colet. Te rugăm să ambalezi produsele așa cum ți-ar plăcea să le primești.
6. După ce verificăm că produsele returnate corespund calitativ, procedura de restituire va fi demarată, iar în maximum 10 zile lucrătoare vei primi banii în cont.

Ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea contravalorii și returnarea produsului către tine în cazul în care produsul nu corespunde calitativ.

CONTRAVALOAREA PRODUSELOR ACHIZIȚIONATE DE PE WWW.ALLU.RO NU SE POATE RESTITUI DIN MAGAZINELE FIZICE.