Viziunea noastră

„Îmbogățește-ți sufletul, asimilând spiritul pădurii, cu alune, prin experiența ALLU.”


La început a fost visul

Când ne gândim la „alunele de pădure”, inevitabil ne vine în minte gustul lor inconfundabil, unitar, simplu, sărat sau învelit într-o ciocolată dulce - amăruie, care ne îmbie papilele gustative și ne încântă sufletul. Pornind de la dorința de a oferi clienților noștri produse de cea mai bună calitate, din culturi ecologice certificate, ALLU urmărește să pună în valoare potențialul unei echipe formată din oameni talentați și pasionați, care dau viață acestor produse minunate.

...
Misiunea noastră
Întreaga noastră activitate, complexă de altfel, gravitează în jurul unui centru de greutate pe care l-am identificat încă de la primele întâlniri. Acesta se traduce prin furnizarea valorii rezultate dintr-o muncă asiduă, mai exact, vorbim despre spiritul înglobat în produsele pe care noi le creăm sau în serviciile gândite să răspundă nevoilor colaboratorilor noștri.
Nu am putea realiza acest deziderat, decât printr-o luptă continuă și prin depășirea obstacolelor care interferează cu traiectul nostru, de cele mai multe ori invizibile. Așadar, ne dorim ca spiritul pădurii, cu alune, să escaladeze cele mai mărețe culmi și să atingă cele mai înalte standarde și idealuri, intrând în contact... cu sufletul ALLU.